(+45) 51 91 13 40 info@jysk-bv.dk

Boligventilation

Boligventilation

Overvejer du at få ventilation installeret i din bolig? Så lad os hjælpe dig med en professionel rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Med et ventilationsanlæg kan du sikre, at boligen har et sundt indeklima året rundt for både dig og din familie. Er du allergiker kan vi montere et Pollenfilter for yderligere at minimere mængden af støv og andre partikler.

Boligventilation 1

Ventilationsanlægget udskifter den brugte, fugtige luft i boligen med frisk, tempereret og filtreret luft. Dermed fjernes støvpartikler, husstøvmider og lugte – og pollen kan samtidig forhindres i at trænge ind i boligen. Et konstant luftskifte holder boligen fri for fugt, som kan medføre råd og skimmelsvamp, der i værste fald kan føre til skader på boligen med efterfølgende store omkostninger til reparationer og vedligehold. Et ventilationsanlæg eliminerer denne risiko og genvinder desuden op til 95% af varmen i den luft, der suges ud af boligen, så du kan skrue ned for både energiforbrug og varmeregningen. Det gør et ventilationsanlægget til en sund investering.

Jysk Boligventilation har mange års erfaring i ventilationsløsninger og har leverer anlæg til både nye og eksisterende huse og lejligheder. Har du en ældre ventilationsanlæg hjælper vi gerne med rådgivning og udskiftning eller renovering af anlægget.

Rørmontage_1

Vi anvender hovedsageligt Nilan, som er det førende fabrikat på markedet, men kan selvfølgelig også tilbyde andre fabrikater. Valg af fabrikat og anlægstype afhænger som oftest af det konkrete ventilationsbehov i boligen og om anlægget skal placeres på loftet eller i teknik rum.

Boligventilation 3

Er du interesseret i et sundere indeklima og samtidig spare på varmeregningen – så udfyld vores kontakt- og bestillingsformular eller ring til os på 51911340

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.


Ved bestilling

Vil du afgive en bestilling? Benyt dig af bestillingsformularen herunder