(+45) 51 91 13 40 info@jysk-bv.dk

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er gældende for leverancer mellem Jysk Boligventilation ApS. og privatkunder (køber).

Ved at anvende bestillingsformularen acceptere køber nærværende betingelser.

Priser og betaling
Alle priser er i DKK og inkl. 25% moms. Priserne indeholder ligeledes levering til nærmeste GLS pakkeshop. Ønskes levering til anden adresse faktureres dette.

Alt salg sker pr. efterkrav. Når vi har modtaget din ordre, fremsendes der en faktura som skal betales inden levering.

Levering:
Er der ikke aftalt andet anses levering for sket, når varerne er afsendt fra Jysk boligventilations lager (ab lager) og Jysk Boligventilation påtager sig ikke noget ansvar for transporten.

Som udgangspunkt leveres der altid til nærmeste GLS pakkeshop. Ønskes levering til specifik adresse skal dette oplyses ved bestilling. Du modtager automatisk dit tracking nummer og information om leveringen af pakken direkte fra GLS.

Ventilationsrens:
Prisen for den anførte ventilationsrens er beregnet ud fra en standard bolig med 4 udsugningsventiler. Er der flere udsugningsventiler vil prisen blive reguleret.

Abonnementer:
Ved bestilling af abonnementer på serviceeftersyn samt levering af filter pakker er disse gældende for ét år ad gangen. Abonnementet fornyes automatisk hvert år og løber indtil den opsigelse.

Ønskes abonnement opsagt skal dette ske skriftligt og senest 2 måneders før dato for fornyelse.

Opsigelsen skal ske skriftligt til info@Jysk-bv.dk
Abonnementspriser er de til enhver tid gældende priser som er angivet i bestillingsformularen som findes på www.jysk-bv.dk/Bestilling

Produktansvar:
Jysk Boligventilation ApS er ansvarlig for produktansvar i henhold til den til enhvers tid gældende lovgivning herom, men påtager sig ikke ansvar i videre omfang, end hvad der følger af Produktansvars-loven.

Fortrydelse og returnering
Som forbruger har du altid 30 dages fuld fortrydelsesret og du kan få din betaling refunderet.
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag varen er modtaget. Inden 30 dage fra modtagelse skal du give os meddelelse om, at købet fortrydes. Dette skal ske ved at kontakte os på telefon 51911340 eller på mail til info@jysk-by.dk

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varerne sendes sende retur til os senest 14 dage efter at du har meddelt os at du fortryder købet. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer selv risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du hæfter kun for en værdiforringelse af varen, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan altså åbne varen, men du må ikke tage den i brug.

Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. I visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningen tilbage.
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os tilbage inkl. standard leveringsomkostninger. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved fortrydelse skal varen sendes til:

Jysk Boligventilation ApS
Hårup Bygade 21A
8600 Silkeborg

Reklamationsret
Købelovens mangel regler finder anvendelse, når du som privatperson handler hos Jysk Boligventilation ApS.

Når du handler hos os, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen skal være berettiget, og mangler må ikke være opstået pga. fejlagtig brug eller adfærd der skader produktet.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen sendes til:
Jysk Boligventilation ApS
Hårup Bygade 21A
8600 Silkeborg

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Husk altid at oplyse reklamationsårsagen.

Jysk Boligventilation er berettiget til at ombytte den defekte vare eller at tilbagebetale beløbet.

Forsendelsesomkostninger ved returnering afholdes af køber.

Reklamationsret regnes fra den dag du modtager pakken fra Jysk Boligventilation.

Nyhedsbreve og brugen af din e-mailadresse
Som kunde hos Jysk Boligventilation, skal du altid oplyse din e-mailadresse og mobil nr.

Vi kan kun behandle din ordre, hvis korrekt e-mailadresse og mobil nr. oplyses. Dette skyldes at vi anvender disse til fremsendelse af ordrebekræftelse, faktura samt information om varens afsendelse.

Vi bruger også din e-mailadresse til at sende relevant information om produkter og serviceydelser i vores varesortiment. Ønsker du ikke denne information skal du sende besked “Stop mail” til www.jysk-bv.dk

Jysk Boligventilations handelsbetingelser er senest opdateret d. 15-11-2020.